Les capelletes de la Sagrada Família de la Garriga, a TV3

0
Sagrada_Familia

El programa de TV3 “Signes dels Temps”, especialitzat en temàtica religiosa, passarà aquest diumenge 17 de juny a les 10 del matí un petit reportatge sobre la tradició de les capelletes de visita de la Sagrada Família de la Garriga. En aquest reportatge, rodat fa unes setmanes a la Garriga, s’explica l’origen històric i l’actualitat d’aquesta pràctica religiosa a la Garriga, amb aportacions de veïns i veïnes que expliquen en què es basa el fet de passar la capelleta de llar a llar des de fa anys.

L’interès de Televisió de Catalunya amb aquesta tradició sorgeix de l’exposició que la Fundació Maurí va organitzar el mes de març passat, reunint totes les capelletes que circulen actualment a la Garriga entre d’altres, essent visitada per més de 300 persones.

Fundació Maurí

Article anteriorEls noms de les coses
Article següentT’interessa l’esport local?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.