Punt i final al Corpus 2012

0
corpus_2012_02

Ahir diumenge 10 de juny van culminar els actes programats del Corpus 2012 a la Garriga, amb la tradicional confecció de catifes de flors (eminentment clavells), pels carrers del municipi.

Tal i com vàrem explicar dies enrere, un total de 28 varen ser les catifes que varen engalanar els carrers de la Garriga, la confecció de les quals va requerir fins a 300.000 clavells provinents, la gran majoria, dels vivers del Maresme.

Com és habitual, aquesta jornada va propiciar que una gran quantitat de veïns i veïnes del poble sortissin al carrer, alguns ben d’hora al matí, per a confeccionar les catifes que escoles, carrers o associacions havien dissenyat prèviament, o simplement per admirar-les un cop acabades. Alhora, val a dir que aquest és un dels dies de l’any en el que la Garriga acull un important nombre de visitants de la resta del Principat.

Pel que fa a les catifes, n’hi va haver per a tots els gustos, si bé el context de crisi actual i les retallades que malauradament estan a l’ordre del dia varen prendre protagonisme i varen ser els motius de més d’una catifa.

I com és habitual, la vida d’aquestes obres d’art va ser efímera, doncs al vespre la processó va posar punt i final a la festa.

Pots veure imatges de totes les catifes en aquest enllaç del Facebook de l’Associació del Corpus de la Garriga.

Concurs d’aparadors

I el Corpus no seria el mateix sense el tradicional concurs d’aparadors, que any rere any organitza l’ASIC. En aquesta ocasió, l’aparador guanyador va ser el de Showroom, seguit pel de la botiga Capritxets i pel de la Llibreria Àgora. Alhora, el jurat va donar dues mencions especials a l’Armeria Grau i a l’Amarant.

3597cartell_corpusCorpus 2013

I encara no havia acabat la festa que la propera edició del 2013 ja va fer acte de presència, amb la guanyadora del Concurs de Cartells de Corpus, que ha estat la Salomé Escribà (alumna de l’EMAD) i que ha guanyat 600 €.

El premi es va lliurar ahir a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson on, a banda del cartell guanyador, hi estan exposats la resta que van participar en el concurs.

Polítics

El Corpus és una jornada en la qual diferents polítics destacats fan acte de presència. Enguany no ha estat una excepció, i la Garriga va comptar amb la visita del portaveu del Govern Francesc Homs (CiU) que, acompanyat per l’alcaldessa de la Garriga Meritxell Budó,  va afirmar, respecte el recent anunci del rescat financer de l’Estat espanyol, que suposa “un respir que hem d’aprofitar col·lectivament”.

Així mateix, l’alcalde de Lleida Àngel Ros (PSC), acompanyat pel nou primer secretari de l’agrupació local del PSC, Àlex Valiente, també va passejar pels carrers del poble.


corpus_2012_01

corpus_2012_03

corpus_2012_04

corpus_2012_05

corpus_2012_06

corpus_2012_07

corpus_2012_08

corpus_2012_09

corpus_2012_10

corpus_2012_11

corpus_2012_12

 

Article anteriorLa realitat augmentada arriba a la Garriga
Article següentEls noms de les coses
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.