La Garriga Digital

Ofertes i promocions per al públic de les visites guiades de la Garriga

centrevisitants3

Les persones que participin a les visites guiades que es fan a la Garriga tindran l’oportunitat de gaudir de descomptes i ofertes a restaurants i establiments diversos del municipi. Gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i el sector privat, el públic visitant tindrà a la seva disposició un dossier d’ofertes per beneficiar-se de promocions a diferents establiments locals.

La campanya començarà a funcionar dissabte 9 de juny i seguirà activa durant els propers mesos. El que és pretén és incrementar el nombre de visitants turístics i, alhora, allargar la durada de la seva estada al poble i potenciar l’ús dels serveis que s’ofereixen. En aquesta primera fase, la campanya s’ha limitat a restaurants, bars, balnearis i el Cinema Alhambra, però si la iniciativa funciona, es pretén poder anar augmentant el nombre d’ofertes i d’establiments participants.

Les persones que vulguin beneficiar-se dels avantatges d’aquesta iniciativa només han de participar a les visites turístiques programades des del Centre de Visitants o llogar una guia mòbil GUIMO (també disponible al Centre de Visitants). Un cop feta la visita, caldrà que presentin el tiquet corresponent a qualsevol dels establiments que col··laboren en la iniciativa.

Consulta aquí les ofertes.

Font: OAMC

Exit mobile version