Bloggers internacionals difonen el patrimoni garriguenc

0
bloggers

Tal i com es va informar a dies enrere, ahir dimarts 5 de juny un grup de bloggers especialitzats en turisme cultural varen passar el dia a la la Garriga per tal de conèixer-la i difondre el seu patrimoni a través de la xarxa.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins del Blogtrip Montseny de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava i la Diputació, es duu a terme des del dia 4 de juny i fins el 8 dle mateix mes, i compta amb la participació de bloggers provinents de països tan diversos com Alemanya, Estats Units, Singapur i Estat espanyol.

Pel que fa a la seva visita a la Garriga, el seu periple va començar al restaurant La Garrafa i va proseguir fent l’itinerari “La Garriga: vil·la termal i d’estiueig”, que s’inicia al Centre de Visitants.

Fotografia: OAMC

Article anteriorL’ANC la Garriga amb el Corpus
Article següentComunicat de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.