Bloggers internacionals difonen el patrimoni garriguenc

0
120

Tal i com es va informar a dies enrere, ahir dimarts 5 de juny un grup de bloggers especialitzats en turisme cultural varen passar el dia a la la Garriga per tal de conèixer-la i difondre el seu patrimoni a través de la xarxa.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins del Blogtrip Montseny de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava i la Diputació, es duu a terme des del dia 4 de juny i fins el 8 dle mateix mes, i compta amb la participació de bloggers provinents de països tan diversos com Alemanya, Estats Units, Singapur i Estat espanyol.

Pel que fa a la seva visita a la Garriga, el seu periple va començar al restaurant La Garrafa i va proseguir fent l’itinerari “La Garriga: vil·la termal i d’estiueig”, que s’inicia al Centre de Visitants.

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.