Ràdio Silenci enregistra el seu primer disc

0
radio_silenci_gran

Ricky Gil presenta una selecció de les millors cançons del seu programa Guitarra, baix i bateria

Un CD recull les millors cançons enregistrades a Ràdio Silenci durant el programa, dirigit per Ricky Gil, que és fa cada dijous de 21.30 h. a 22h. Les gravacions, que s’han fet als estudis de l’emissora de la Garriga, inclouen temes inèdits de Gil i versions de The Jam, Boris Vian, Stevie Ray Vaughan, Velvet Underground, Tim Maia, Neil Young o Ben Vaughn, entre d’altres. També presenta cançons dels grups dels quals ha format part, com Brighton 64, Brigatones, Matamala i Top Models.

L’àlbum, titulat Hipopòtam a Botafongo, és una selecció de les cançons que Ricky Gil ha interpretat, amb la seva guitarra acústica, al final del programa radiofònic, que s’emet els dijous a dos quarts de deu del vespre. Per a l’ocasió, Gil ha comptat amb col·laboracions d’artistes com Martí Sales, Albert Gil, Laurent Prado o Álex Cooper.

El disc Hipopòtam a Botafongo és el primer que s’enregistra i produeix des de Ràdio Silenci i que compta amb la col·laboració de l’emissora i l’Ajuntament. Totes les cançons poden descarregar-se gratuïtament des del bloc hipopotamabotafogo.wordpress.com. El CD és pot trobar a la llibreria Àgora de la Garriga i la presentació del disc tindrà lloc el proper 9 de juny  a les 22 h. al bar Arena de Barcelona (carrer de la Carassa, 4).

En aquest sentit, el tècnic de Ràdio Silenci Marc Querol indica que “Quan en Ricky em va proposar que volia fer un CD em vaig quedar sorprès, però per la nostra emissora va ser tot un plaer. De fet, tot ha estat molt fàcil, ja que partíem de les cançons que hem enregistrat conjuntament pel programa, i l’únic que s’ha fet és portar-les a masteritzar, cosa de la que se n’ha encarregat completament en Ricky”. 

portada

Article anteriorBloggers internacionals, a la Garriga
Article següentOfertes i promocions per al públic de les visites guiades de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.