L’Olímpic ja és equip de segona!

0
137

El primer equip de futbol de la Garriga va aconseguir ahir l’ascens a Segona Catalana en l’última jornada de lliga després de vèncer per 2 a 5 el seu complicat partit al camp del Rodenc. Obligats a sumar els tres punts si volien evitar jugar la promoció per pujar de categoria, l’Olímpic va resoldre amb solvència davant unes graderies plenes a vessar de seguidors garriguencs i van fer que de res servís la victòria del Campdevànol per 0 gols a 4 al camp del Centelles.

D’aquesta manera s’aconseguí, doncs, un ascens històric que bé varen celebrar jugadors i aficionats pels carrers de la Garriga, apilats damunt d’un camió que va fer una rua seguida d’una multitud de gent. No cal dir-ho, la festa es va allargar fins altes hores de la matinada, quan encara es podien sentir pels volts del Tramonto els càntics de celebració amb un megàfon que no va parar en tota la nit.

Moltes felicitats als campions!

Fotografia extreta de la web de l’Olímpic

JORNADA_34_Resultats_i_classificaci

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.