Documental i col·loqui al voltant de la resistència sahrauí, el proper dia 7

0
RASD_TV_01

L’Auditori de l’Escola de Música acollirà dijous 7 de juny a les 20:15 hores la projecció del documental Gdem Izik: el campament de la resistència sahrauí, produït per l’ONG audiovisual Quepo per al col·lectiu d’activistes Resistència Sahrauí.

El documental, estrenat a TV3, narra en 30 minuts els fets ocorreguts durant el desmantellament del campament Gdem Izik, i els posteriors disturbis a la ciutat veïna de l’Aiuún, de la mà de l’Isabel i l’Antonio que van ser els únics estrangers presents durant els fets. Alguns analistes polítics el situen com el moviment detonant de la primavera àrab, malgrat que és un dels més silenciats als mitjans degut als interessos i acords estratègics que Espanya i Europa tenen amb el Marroc.

L’acte inclourà un col·loqui entre les persones assistents i comptarà amb la presència de testimonis directes dels fets, com l’Isabel i Elwali de Resistencia Sahrauí, però també amb l’Irina, del mateix col·lectiu, i en Jordi Solans per part d’Amics de la Rasd TV.

Associació d’Amics de la RASD TV

Article anteriorDiscussió entorn l’educació en el Ple de maig
Article següentPrimera sessió de les jornades sobre mobilitat elèctrica organitzades per Estabanell Energia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.