Joan Esteban, nou President Local de Convergència Democràtica

0
139

Segons ha pogut saber La Garriga Digital.cat, el Tercer Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports i Via Pública de l’Ajuntament de la Garriga, Sr. Joan Esteban, va ser escollit ahir al vespre nou President Local de CDC, prenent així el relleu de l’Alcaldessa Meritxell Budó. Esteban, nomenat per aclamació de la militància, agraïa a la seva pàgina de Facebook la confiança que li han fet tots aquells que li han donat suport, així com als seus companys d’executiva.

Aquesta executiva que acompanyarà Joan Esteban durant els propers quatre anys serà la formada per Meritxell Budó, Juliet Grau, Laia de Buen, Albert Jiménez, Ramir Lafuente, Alfons Gotanegra i Jordi Pubill.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.