Joan Esteban, nou President Local de Convergència Democràtica

0
Joan_Esteban_01_BQ

Segons ha pogut saber La Garriga Digital.cat, el Tercer Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports i Via Pública de l’Ajuntament de la Garriga, Sr. Joan Esteban, va ser escollit ahir al vespre nou President Local de CDC, prenent així el relleu de l’Alcaldessa Meritxell Budó. Esteban, nomenat per aclamació de la militància, agraïa a la seva pàgina de Facebook la confiança que li han fet tots aquells que li han donat suport, així com als seus companys d’executiva.

Aquesta executiva que acompanyarà Joan Esteban durant els propers quatre anys serà la formada per Meritxell Budó, Juliet Grau, Laia de Buen, Albert Jiménez, Ramir Lafuente, Alfons Gotanegra i Jordi Pubill.

Article anteriorLa Garriga viurà el Corpus amb 28 catifes florals
Article següentDetenen un jove garriguenc pels aldarulls del 29-M
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.