Detenen un jove garriguenc pels aldarulls del 29-M

0
576_1333044718mossos650

Nou operatiu policial per detenir més sospitosos de participar en els incidents del 29-M. Els Mossos d’Esquadra continuen aquest dimecres amb l’operatiu per detenir més sospitosos d’haver participat en els aldarulls del passat 29 de març, durant la vaga general. Segons han confirmat fonts policials, l’operatiu segueix obert i s’han produït noves detencions, però no ha precisat quantes ni de què se’ls acusa. Tot i això, diversos veïns de la Garriga i també l’organització Alerta Solidària, han confirmat que aquest matí de dimecres ha estat detingut al municipi vallesà un jove. Es tracta d’en Juanma, i seria militant de la CAJEI. Diversos agents de paisà se l’han endut emmanillat del seu lloc de treball i l’han traslladat a la comissaria dels Mossos a Granollers.

Llegeix la notícia completa a NacióGranollers.cat

Fotografia de Jordi Borràs: Agents dels Mossos d’Esquadra s’enduen un detingut durant la vaga general

Article anteriorJoan Esteban, nou President Local de Convergència Democràtica
Article següentDiscussió entorn l’educació en el Ple de maig
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.