Se celebra amb èxit la 3ª Festa Sardanista

0
festa_sardanista

Dissabte a la tarda alguns passavolants se sorprenien de veure tallat al trànsit el carrer de Cardedeu, on més de 8 colles de sardanistes vingudes de poblacions com Martorelles, Granollers, Sant Celoni, Caldes de Montbui, Les Franqueses, Canovelles a més dels sardanistes garriguencs, ompliren el tram comprès entre el carrer de la Font del nen i el passeig dels Til·lers.

Les colles varen ballar un galop d’entrada seguit de la sardana “El Meu Poble” del compositor Ricard Viladesau. Tot seguit es ballà la sardana “Colla Roca”, essent la de germanor amb una sola anella que ocupava tot el carrer. La primera part, la tancaria la sardana “Recordem a Josep Maurí” interpretada per la cobla juvenil Santa Maria de Blanes , sardana que s’estrenava amb presència del seu autor, Antoni Guinjoan, ex-professor de l’Escolania de Montserrat i fundador de l’Orquestra Manuel Blancafort de la Garriga.

De les més de 300 persones que ompliren el carrer de Cardedeu, moltes entraren a visitar la Fundació Maurí, que celebrava jornada de portes obertes i que enguany ha fet un esforç per restaurar-se i embellir-se al màxim en motiu del centenari del naixement de Josep Maurí.

Durant la trobada, mols garriguencs i visitants, varen poder intercanviar plaques de cava així com comprar el cava dedicat a l’església de la Doma que ha editat enguany l’Agrupació Sardanista.

Agrupació Sardanista de la Garriga

Fotografia: Dani Soler

Article anteriorLa Plataforma Antiincineradora del Congost convoca la premsa el dilluns 4 de juny
Article següentOrdre del dia del proper Ple
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.