L’Olímpic haurà d’esperar a l’última jornada

0
logo_olimpic

El passat dissabte es va disputar al Municipal de la Garriga un partit primordial per les aspiracions d’ascens de l’Olímpic en què una victòria els hagués pràcticament assegurat la primera posició del Grup 5 de la Tercera Territorial, però sembla que els astres es varen alinear perquè el partit fos un cúmul de despropòsits contra un rival que, a priori, no havia de donar massa problemes.

El partit ja es va complicar quan L’Ametlla Associació Esportiva es va avançar al marcador en un contraatac a la primera part, tot i que l’Olímpic ho va compensar abans de fer camí cap al túnel de vestidors amb un gol que empatava a u; i ja a la represa es varen gaudir de nombroses ocasions de gol que no s’aconseguien concretar en una tarda de dissabte de futbol lent i poc fluid, tot i el bon aspecte que presentaven les grades del Municipal amb un públic entregat i els amics de Ràdio Silenci retransmetent el partit en directe.

Així es va arribar al minut 80, en què els garriguencs prenien avantatge al marcador i tot plegat feia pensar que el partit estava sentenciat, doncs l’Ametlla, a part del gol de la primera part, no es va apropar ni una sola vegada a la porteria defensada per Mascaró.

El malson de l’Olímpic, però, va començar quan, al minut 87, l’àrbitre va decretar un penal favorable als garriguencs que es va fallar i, tot just dos minuts després, un altre contraatac de l’Ametlla acabava amb una nova pena màxima, aquest cop a l’altra porteria. Els ametllatans no varen errar i l’Olímpic ja no va tenir temps per a tornar-se a posar per davant al marcador.

Al final, un empat a dos que deixava un regust amarg a tota l’afició i als jugadors de l’Olímpic, que en certs moments del partit va semblar que ho tinguessin guanyat.

Tanmateix, el punt sumat dissabte els permet seguir depenent de si mateixos davant la visita al camp del Rodenc de la setmana vinent en l’última jornada de lliga, doncs el Campdevànol –segon classificat- segueix per sota tot i tenir la diferència de gols favorable. D’aquesta manera, l’Olímpic serà campió i aconseguirà l’ascens si, com a mínim, fa el mateix resultat que el Campdevànol.

Resultats_i_classificaci_JORNADA_33

 

Article anteriorEl darrer acte de la Primavera Poètica, el proper dissabte
Article següentEl Futbol 7 pren el relleu
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.