Aquest dissabte, tots amb l’Olímpic!

0
aqm31d03001

Al primer equip de l’Olímpic la Garriga tan sols li manquen dues jornades per ascendir de categoria i aconseguir jugar l’any vinent a Segona Territorial, si la classificació actual no es mou i segueixen líders del seu grup de la Tercera Catalana. Per fer-ho realitat tenen una ocasió d’or aquest dissabte a les 18 h. contra l’Ametlla Associació Esportiva, cuer de la categoria, al Camp Municipal de la Garriga.

L’Olímpic, que encapçala la classificació d’aquesta lliga amb 78 punts, té per darrere seu el Campdevànol, amb 75. En cas de guanyar el partit l’ascens de categoria podria ser una realitat, i és per aquest motiu que fan una crida a tots els aficionats de la Garriga a assistir al partit, vestits de vermell, per animar els jugadors per aconseguir aquesta gesta.

Per la seva banda, Ràdio Silenci també se suma a la festa del futbol garriguenc amb la retransmissió en directe del partit a través del 107.4 de la FM, i també de la TDT.

Resultats_i_classificaci_JORNADA_32

Article anteriorRepàs a una de les millors lligues
Article següentPantalla gegant al Passeig per veure la final de Copa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.