Repàs a una de les millors lligues

0
Jornada_25_ltima

La setmana passada es va decidir el campió d’una de les lligues de futbol sala més disputades que es recorden a la Garriga, amb un potent Tramonto que es va adjudicar el títol en la penúltima jornada contra l’aspirant Little Italy en un partit vibrant i després que Moya Advocats, anterior campió, es despengés de la lluita tot just una jornada abans. La lliga, però, encara no havia acabat. Ara que tots els equips han disputat el total de 25 jornades és hora de fer balanç.

El Tramonto, equip novell i jove, però amb cares ja conegudes del futbol sala de la Garriga, s’ha erigit com a nou campió després de guanyar 21 dels 25 partits d’aquest any, arribant fins als 63 punts. En la última jornada es varen enfrontar a Moya Advocats en un partit intranscendent per a ells i on només s’hi decidia la segona posició, ja que un empat bastava a Little Italy per a quedar per darrere dels campions. El matx, però, es va resoldre per 2 a 7 a favor de Moya, que a punt van estar d’arrabassar el trofeu a l’equip més golejador del campionat al Tramonto, doncs només els varen faltar dos gols per igualar els escandalosos 165 anotats durant la lliga.

Així les coses, Little Italy es veia relegat a la tercera posició amb els mateixos 60 punts que Moya, però la diferència de gols particular desfavorable, tot i guanyar el seu enfrontament contra Coemmo per 2 a 1 i on els porters habituals d’ambdós equips varen poder gaudir d’un últim partit com a jugadors de camp. Little, un any més, s’alça amb el trofeu a l’equip menys golejat després d’encaixar tan sols 36 gols en els 25 partits disputats, seguits a molta distància pel Tramonto, amb 55.

Coemmo, doncs, és l’equip que ha ocupat finalment la quarta posició amb 47 punts, seguit del Sàhara, que en la seva primera temporada ha fet una meritori cinquè lloc amb 44, gràcies a l’empat contra els seus més immediats perseguidors, TJ, en l’últim enfrontament. Ambdós equips han superat la barrera dels 100 gols en lliga i han estat sempre competitius en tots els partits que han disputat, sovint arrabassant punts importants als equips aspirants al títol.

Tal i com mostra la classificació, tot just per darrere del Sàhara hi trobem TJ Automoció amb 43 punts, en un altre exemple d’equip incòmode pels seus rivals, que han vist en més d’una ocasió com perdien opcions de puntuar davant seu.

El Trull, per la seva banda, enguany també ha estat un equip novell fet a partir de diversos jugadors aplegats de diferents equips. Després d’una primera volta un punt incerta i en què es van classificar pels pèls per disputar la lliga del grup capdavanter, semblen haver trobat el seu patró de joc en la segona tongada de partits i contra els equips més potents i també s’han guanyat l’etiqueta d’equip difícil, fins al punt d’haver escalat posicions fins a situar-se en una destacable setena posició amb 42, a tan sols un de TJ.

La classificació del primer grup la tanquen, amb 41 punts, Cafeteria Ca n’Illa, després de guanyar per 6 a 4 a Assessoria Congost, que és cuer amb 36 i que aspirava a robar-los la posició en l’últim sospir. Tan els nois de Ca n’Illa com els més veterans d’Assessoria se sumen a la llarga llista d’equips imprevisibles i que poden guanyar qualsevol dels partits que juguen, tal i com han demostrat en aquesta apassionant lliga que acaba de finalitzar.

El grup B

A l’altra banda de la classificació hi trobem el Grup B, encapçalat finalment per uns sòlids Black Mambas amb 41 punts, tot i perdre l’últim partit per 3 a 0 davant L’Illot FC. Els veterans del Pont de Can Noguera, amb 40 punts, els han seguit els passos fins els final i L’Illot, a la fi, ha quedat per darrere seu, a cinc punts.

A força distància dels tres primers hi ha Believit, amb 25 punts, seguits de El Cau, amb 23 i del Bar la Plaça, amb 20; i tanquen la classificació el Nostradamus, amb 16 punts, Kalypolis, amb 10 i el Tagamanent, cuer amb 5.

Torneig de futbol 7

L’apassionant Lliga d’Hivern de Futbol Sala ja ha acabat però com ja ve sent habitual els últims anys, la setmana vinent comença el Torneig de Futbol 7 per donar la benvinguda a un estiu futbolístic que promet ser competit com pocs. Divendres es disputaran els primers partits a les instal·lacions del Camp Municipal de la Garriga.

Actualitzarem els horaris del torneig tan bon punt estiguin llestos, així com la llista de màxims golejadors de la lliga d’hivern.

Article anteriorEl Festival de Jazz de la Garriga agafa força
Article següentAquest dissabte, tots amb l’Olímpic!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.