Últimes setmanes per inscriure’s al Mercat de la Cultura

0
ajuntament

Les persones, grups o entitats que vulguin participar al Mercat de la Cultura de la Garriga encara són a temps d’apuntar-s’hi. Per fer-ho només cal omplir una fitxa d’inscripció – que es pot descarregar des del web municipal- i presentar-la amb una instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. El termini per a les inscripcions finalitza el proper 10 de juny.

El Mercat de la Cultura vol esdevenir una plataforma de llançament per a artistes locals, que gràcies a aquesta iniciativa disposaran d’un espai on poder projectar el seu art i fer-se visibles davant de programadors culturals d’arreu. L’activitat pretén donar a conèixer aquestes persones i promocionar la seva activitat amb la finalitat de donar-los accés a circuits culturals més amplis. L’objectiu és brindar a artistes locals una oportunitat perquè altres municipis, empreses o institucions comprin o contractin la seva activitat artística.

Durant els dos dies en què es desenvolupi el Mercat, previst pel cap de setmana del 29 i 30 de setembre, s’instal·laran diversos escenaris a diferents punts del poble, que es dividirà en cinc espais (arts musicals, arts escèniques, arts plàstiques, arts literàries, arts tradicionals i arts visuals). Mentre es completa el número total de participants, els diferents grups temàtics ja s’estan reunint per definir les necessitats de cada disciplina. A les trobades es treballen i s’estudien aspectes tan diversos com els espais, els horaris, els equips tècnics o la logística de l’esdeveniment.

Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a mercatdelacultura@ajlagarriga.cat

OAMC

Article anteriorSalvem l’educació pública a la Garriga
Article següentSegueixen les activitats de la Primavera Poètica
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.