Últimes setmanes per inscriure’s al Mercat de la Cultura

0
144

Les persones, grups o entitats que vulguin participar al Mercat de la Cultura de la Garriga encara són a temps d’apuntar-s’hi. Per fer-ho només cal omplir una fitxa d’inscripció – que es pot descarregar des del web municipal- i presentar-la amb una instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. El termini per a les inscripcions finalitza el proper 10 de juny.

El Mercat de la Cultura vol esdevenir una plataforma de llançament per a artistes locals, que gràcies a aquesta iniciativa disposaran d’un espai on poder projectar el seu art i fer-se visibles davant de programadors culturals d’arreu. L’activitat pretén donar a conèixer aquestes persones i promocionar la seva activitat amb la finalitat de donar-los accés a circuits culturals més amplis. L’objectiu és brindar a artistes locals una oportunitat perquè altres municipis, empreses o institucions comprin o contractin la seva activitat artística.

Durant els dos dies en què es desenvolupi el Mercat, previst pel cap de setmana del 29 i 30 de setembre, s’instal·laran diversos escenaris a diferents punts del poble, que es dividirà en cinc espais (arts musicals, arts escèniques, arts plàstiques, arts literàries, arts tradicionals i arts visuals). Mentre es completa el número total de participants, els diferents grups temàtics ja s’estan reunint per definir les necessitats de cada disciplina. A les trobades es treballen i s’estudien aspectes tan diversos com els espais, els horaris, els equips tècnics o la logística de l’esdeveniment.

Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a mercatdelacultura@ajlagarriga.cat

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.