Segueixen les activitats de la Primavera Poètica

0
primavera2012cap

El Festival Primavera Poètica segueix el seu curs i aquest proper cap de setmana presenta dos nous espectacles: un de música i poesia a càrrec d’Enric Montsant i un altre vermut poètic amb Narcís Comadira. A continuació podeu veure la programació detallada:

Divendres 25 / Quart de lluna / Enric Montsant canta i musica poemes / Can Raspall, 22h / Preu: 5 euros

Amb “Quart de lluna” Enric Montsant presenta un espectacle musical i poètic farcit amb poesia d’en Tomeu Fiol, Martí i Pol, Toni Turull, Jaume Subirana, Espriu, Miquel Desclot, Joan Vinyoli, Joan Brossa, Eduard Sanahuja i Antoni Canu, amb cançons de l’Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet, Quico Pi de la Serra, Leonard Cohen, Jaume Arnella, Jaume Sisa, Esquirols i també de repertori tradicional.

Tot plegat, cantat, recitat i acompanyat amb guitarra, xalumó i flauta catalana. Una estona relaxada per gaudir de cançons que ja formen part de la nostra memòria col·lectiva, de poemes nous i també de poemes vells.

Diumenge 27 / Vermut poètic amb Narcís Comadira / Can Raspall, 12h / Preu: 2 euros

Narcís Comadira (Girona, 1942) és poeta i pintor. També ha exercit altres disciplines artístiques o relacionades amb l’art, com la dramatúrgia, la traducció, la crítica literària, o l’article periodístic. La seva lírica tendeix, a través d’un progressiu rigor mètric i lingüístic, cap a les formes clàssiques, la contemplació, la reflexió i la ironia. Valora el mestratge de la poesia de Gabriel Ferrater, de Josep Carner i de J. V. Foix. De la faceta de traductor, sobretot de l’italià i de l’anglès, cal remarcar les antologies de poetes italians i obres de G. Bassani, E. de Filippo, L. Pirandello, W. H. Auden i R. Rowell. El 1991 es va iniciar com a dramaturg. Ha estat guardonat amb premis com el de la Generalitat de Catalunya, el Ciutat de Barcelona i el Nacional de la Crítica.

Article anteriorÚltimes setmanes per inscriure’s al Mercat de la Cultura
Article següentLa Garriga, al Google Science Fair, de la mà de la Judith Calvo
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.