Tercera Festa Sardanista de la Garriga

0
festa_sardanista_la_garriga2

Dissabte 26 de maig de 2012 se celebrarà davant la Fundació Maurí, la 3a Festa sardanista de la Garriga, al carrer de Cardedeu. Enguany, l’Agrupació Sardanista s’afegeix als actes de celebració del centenari del naixement de l’historiador i notari Josep Maurí. Per aquesta ocasió i per tercer any, tindrem la cobla infantil Santa Maria de Blanes, població on Josep Maurí hi estigué molt vinculat. Durant l’audició, estrenarem la sardana que ha compost Antoni Guinjoan titulada “Recordem a Josep Maurí” i també serà el moment de la trobada de colles i cursets de sardanes del Vallès amb l’assistència de 8 colles sardanistes de varis pobles vallesans i escoles de la Garriga.

Enguany, l’Agrupació Sardanista ha encarregat una ampolla de cava dedicada a la l’església de la Doma, d’edició limitada que es presentarà durant la jornada ja que durant tota la tarda, serà també el moment de la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, ja que hi haurà taules per a l’intercanvi.  A més, tothom qui vulgui podrà visitar gratuïtament la Fundació Maurí, ja que hi haurà jornada de portes obertes mentre durin les sardanes i manualitats  sardanistes per als més petits.

Org: Agrupació sardanista la Garriga i Fundació Maurí

Dissabte 26 de maig de 2012

Carrer de Cardedeu, davant de la Fundació Maurí de la Garriga

De 4.30 a 20 hores: Intercanvi de plaques de cava

De 5 a 8: Portes obertes de la Fundació Maurí

A les 18 hores: Audició de sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes

Agrupació sardanista la Garriga i Fundació Maurí

Article anteriorLa FUMH obre una nova aula: Psicologia i Teràpies Creatives
Article següentParticipació de l’Associació Asilah-La Garriga en els actes de Sant Jordi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.