La FUMH obre una nova aula: Psicologia i Teràpies Creatives

0
171

Aquest divendres 18 de maig de 2012, a les 19:30 h, s’ha inaugurat l’Aula de Psicologia i Teràpies Creatives a càrrec de Santiago Cucurella, Director de la FUMH i Rosa Maria Piquer, coordinadora de l’Aula.

L’acte central d’aquesta presentació ha estat la conferència “Vies per al creixement en l’autenticitat existencial” de Ramon Rosal i Ana Gimeno-Bayón, padrins de l’Aula, Doctors en Psicologia i Fundadors i Directors de l’Institut Erich Fromm de Psicologia Humanista de Barcelona. S’ha tancat l’acte amb tertúlia informal entre els participants.

Peu de foto: Dreta, Rosa Maria Piquer, coordinadora de l’Aula. A la taula, de Ramon Rosal i Ana Gimeno-Bayón, padrins de l’Aula

FUMH

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.