Els Indignats clouen el seu Cicle de Cinema

0
Assemblea_la_Garriga_logo_01

Avui divendres dia 18 de maig, els Indignats de la Garriga organitzen la darrera sessió del seu cicle de Cinema Indignat, que varen iniciar el passat mes de març, amb la projecció de la pel·lícula documental Docuindignados per tal de commemorar conjuntament l’any de vida del moviment del 15-M. El passi de la pel·lícula tindrà lloc a la Sala Raspall de Can Raspall (C/ Banys, 38-40) a les 20 h.

El cicle de cinema que ha impulsat l’Assemblea es va encetar el 9 de març amb la projecció de la pel·lícula V for Vendetta, de James McTeigue, i va tenir continuïtat amb #Interferències, el 30 de març, Battle in Seattle, el 20 d’abril, i la guardonada Inside Job, el 4 de maig passat.

cartell_cicle_cinema_Indignats_maig_2012

Article anteriorAvancem decidits, construïm la República Catalana
Article següentCap de setmana francès a l’Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.