Avancem decidits, construïm la República Catalana

0
tarja_digital

Per què tanta por? Mira fora: tot fa patir! La situació econòmica, el futur, què ens diran demà a la feina, què passarà amb aquell currículum que hem enviat amb l’esperança que se’l miri algú amb bons ulls, què passarà amb l’escola, què pagarem d’interessos de la hipoteca, por dels veïns, por de quedar-se sols i desemparats davant del món, por de no trobar-nos tant bé com desitjaríem i que de sobte falli el nostre sistema d’atenció a la salut.

Un temps de por, però que podem i hem de conjurar. Totes aquestes pors, les personals i les col·lectives tenen raons molt profundes, però n’hi ha algunes que podem i hem de combatre; la principal tenir un instrument de gestió de la col·lectivitat que ens pugui oferir més seguretat, més perspectives, més garanties de poder-nos-en sortir que el que tenim ara, que ja veiem com de cap manera funciona.

Per nosaltres, independentistes republicans, això només té un nom: República Catalana. I ja d’entrada avisem que no prometem el paradís. La construcció de la República garanteix un Estat que ens pugui donar el que l’Estat espanyol ara ens nega: una millor gestió dels nostres recursos, de la nostra identitat, de les nostres decisions estratègiques, però tot això ho haurem de construir pacientment a base d’enfortir-nos com a societat i garantir una república cohesionada i social, amb un Estat del benestar que ens permeti ser una de les nacions més avançades del món.

Per superar la por només cal decisió i valor. Això és el què oferim, propostes decidides, assenyades i valeroses per avançar decididament cap a un futur amb millors perspectives.

ERC, les JERC i RCat hem preparat una sèrie de presentacions que començaran aquest divendres 18 de maig a les 19:30 h. a la Fundació Maurí amb el nostre representant al Congrés, Alfred Bosch. Conversant, un bon primer pas per sumar i construir, que aquesta és la nostra feina ara mateix.

Oriol Ramon, President Esquerra la Garriga

Article anteriorAprovats els preus públics de l’Escola Bressol Municipal i l’Escola Municipal de Música
Article següentEls Indignats clouen el seu Cicle de Cinema

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.