Aprovats els preus públics de l’Escola Bressol Municipal i l’Escola Municipal de Música

0
149

La Junta de Govern de la Garriga del passat 14 de maig va aprovar els preus públics de l’Escola Municipal de Música (EMM) i l’Escola Bressol Municipal (EBM) per al curs 2012-2013.

Una de les prioritats del govern de la Garriga és que els ajustaments en matèria d’educació tinguin la mínima afectació possible per a les famílies del municipi i, alhora, que es garanteixi la qualitat i la continuïtat dels serveis que s’ofereixen des de les dues escoles municipals.

En el cas de l’EBM Les Caliues la quota mensual per al curs 2012-2013 s’incrementarà en un 10% i passarà a ser de 150 euros mensuals, un preu que es troba un 15% per sota de la mitjana de quotes d’escoles bressol de la comarca. Les quotes del menjador només s’apujaran un 2,5%.  Pel que fa a l’EMM, les quotes augmentaran en un 11%. Els preus dels diferents estudis musicals de l’EMM es poden consultar a la pàgina web municipal (www.lagarriga.cat).

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la tasca que es desenvolupa als dos centres. De l’EBM Les Caliues es valora especialment el projecte pedagògic, a més de la possibilitat que es brinda a les famílies de conciliar la vida familiar i laboral. Durant aquest curs s’està duent a terme una ampliació del pati de l’escola, que permetrà l’ús espais més diversos i amplis, desenvolupar tallers pedagògics (com un hort escolar) i fer activitats a l’aire lliure.

Pel que fa a l’EMM, es destaca la qualitat i professionalitat del professorat, que s’implica en moltes activitats del poble, com són els Pastorets, concerts a l’aire lliure, el Dia de la Dansa o el Ball de Cintes. Des de l’Ajuntament es considera que aquest és un actiu que, tot i les dificultats de finançament, cal mantenir.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.