Aprovats els preus públics de l’Escola Bressol Municipal i l’Escola Municipal de Música

0
escola_bressol

La Junta de Govern de la Garriga del passat 14 de maig va aprovar els preus públics de l’Escola Municipal de Música (EMM) i l’Escola Bressol Municipal (EBM) per al curs 2012-2013.

Una de les prioritats del govern de la Garriga és que els ajustaments en matèria d’educació tinguin la mínima afectació possible per a les famílies del municipi i, alhora, que es garanteixi la qualitat i la continuïtat dels serveis que s’ofereixen des de les dues escoles municipals.

En el cas de l’EBM Les Caliues la quota mensual per al curs 2012-2013 s’incrementarà en un 10% i passarà a ser de 150 euros mensuals, un preu que es troba un 15% per sota de la mitjana de quotes d’escoles bressol de la comarca. Les quotes del menjador només s’apujaran un 2,5%.  Pel que fa a l’EMM, les quotes augmentaran en un 11%. Els preus dels diferents estudis musicals de l’EMM es poden consultar a la pàgina web municipal (www.lagarriga.cat).

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la tasca que es desenvolupa als dos centres. De l’EBM Les Caliues es valora especialment el projecte pedagògic, a més de la possibilitat que es brinda a les famílies de conciliar la vida familiar i laboral. Durant aquest curs s’està duent a terme una ampliació del pati de l’escola, que permetrà l’ús espais més diversos i amplis, desenvolupar tallers pedagògics (com un hort escolar) i fer activitats a l’aire lliure.

Pel que fa a l’EMM, es destaca la qualitat i professionalitat del professorat, que s’implica en moltes activitats del poble, com són els Pastorets, concerts a l’aire lliure, el Dia de la Dansa o el Ball de Cintes. Des de l’Ajuntament es considera que aquest és un actiu que, tot i les dificultats de finançament, cal mantenir.

OAMC

Article anteriorCauen els preus dels pisos de segona mà a la Garriga
Article següentAvancem decidits, construïm la República Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.