Propers actes de la Primavera Poètica

0
primavera2012cap

El festival Primavera Poètica segueix amb les seves activitats pevistes i, els propers divendres 18 i diumenge 20 de maig, ens presenta el concert Breakfast at Saint Anthony’s Market (Pau Sif i d’Eduard Fontbona) i un vermut poètic, respectivament.

Aquí teniu la programació per aquest cap de setmana:

Divendres 18

Breakfast at Saint Anthony’s Market, concert amb Pau Sif i Eduard Fontbona

Auditori de l’Escola de Música, 22h

Preu: 5 eurus

Breakfast at Saint Anthony’s Market és una lectura íntegra del llibre que li dóna títol. Una novel·la curta en vers, de Pau Sif, musicada per Fontbona, que proposa una davallada a les nits barcelonines de 1910 i 2010. En aquest viatge compareixen personatges com el poeta croat Janko Polic Kamov, mort de tuberculosi el 1910, i altres poetes com Ferrater o Gil de Biedma, així com personatges de la fauna nocturna, policies, prostitutes, carteristes…

Pau Sif (Pau Sanchis i Ferrer) és poeta, traductor i professor de literatura catalana de la Universitat de Zadar (Croàcia). Ha publicat els llibres “Ferralla” (1997), “Tríptic d’un carrer” (2005, premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó), “Viatger que s’extravia” (2011) i “Breakfast at Saint Anthony’s Market” (2011, premi Marc Granell d’Almussafes). És coautor de l’antologia “Ai, València! Poemes 1017-2002”. Ha traduït diversos poemes d’autors croats i serbis.

Eduard Fontbona és pianista. Ha editat dos discos, “La nit dels orígens” (Ars Harmonica, 2009) i “Sons de l’hivernacle” (Picap, 2011).

Diumenge 20

Poesia al riu, vermut poètic al veïnat de les Roques (Passeig Congost, 276, a l’altra banda del Congost, creuant el pont de la Doma, davant la gasolinera) a les 12 h.

Poemes de riu, sobre l’aigua, a prop del Congost. Amb la teva participació –si vols– i la del veïnat. Poemes de qui tu vulguis, en la llengua que vulguis. Una resclosa de poesia per a un matí de maig primaveral abans del vermut.

Article anteriorExitosa preestrena de “7.400”
Article següentCauen els preus dels pisos de segona mà a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.