L’Handbol la Garriga aconsegueix un ascens històric a Primera Nacional

0
217

Un any després que el club Handbol la Garriga celebrés el seu ascens a la Lliga Catalana, el passat dia 6 va assolir, de nou i per segon any consecutiu, un ascens històric a Primera Estatal, després d’acabar imbatut la fase sector, que es va disputar a Elgoibar (Guipúscoa).

L’equip entrenat per en Carles Felipe va obtenir l’ascens directe després de vèncer els tres partits disputats en terres guipuscoanes, contra l’Alcorta Forging Group, equip amfitrió, per 26 a 27, el SD Oberena de Pamplona per 25 a 29 i, finalment, el BM Logroño 2008 per 22 a 20.

Aquest èxit esportiu sobrepassa qualsevol expectativa, com es pot comprovar a l’entrevista que La Garriga Digital va fer el juliol passa al delegat de l’equip, Fran Parra.

Fotografi: http://www.handbol-lagarriga.org/index.php

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.