Un espectacle de dansa homenatja les víctimes de la guerra

0
cartell_7.400

El Teatre de la Garriga acollirà aquest dissabte 12 de maig a dos quarts de nou del vespre l’espectacle 7.400. Rèquiem 1936-1939, de la companyia Temiro Dansa.

7.400 són les víctimes dels bombardejos feixistes sobre diferents ciutats catalanes, i 7.400 és també el títol d’aquest espectacle de dansa, que vol ser un homenatge a aquestes víctimes però també a totes les persones que visqueren, patiren i moriren durant la guerra.

En una col·laboració especial amb l’Ajuntament de la Garriga, la companyia Temiro Dansa vol traslladar al públic espectador “el dolor, la por, el patiment, la impotència, la pèrdua… Però també el valor de l’amistat, el consol i sobretot la voluntat de sobreviure que tenien les persones durant la guerra”.

Segons la companyia, 7.400. Rèquiem 1936-1939 no és una apologia d’idees més o menys polítiques, ni cap reivindicació de cap front. És una creació a partir del record. El muntatge compta amb diferents estils d’expressió: se serveix de la dansa en els seus ventalls més amplis, però també de la interpretació gestual, el videoart i la il·luminació conceptual. El llenguatge més emprat és la dansa contemporània, tot i que s’utilitzen diferents recursos com la dansa espanyola, el modern jazz i la clàssica expressiva en determinats moments per realçar o magnificar el missatge.

Les entrades per a l’espectacle 7.400. Rèquiem 1936-1939 es poden comprar de manera anticipada a través del Telentrada (www.telentrada.com). També es podran adquirir al Teatre el mateix dissabte 12 de maig, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

OAMC

Article anteriorPrimera Jornada d’Iniciació Ciclista de l’Esport Escolar
Article següentL’Handbol la Garriga aconsegueix un ascens històric a Primera Nacional
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.