Primera Jornada d’Iniciació Ciclista de l’Esport Escolar

0
Hermes2

Aquest dissabte passat l’Associació Esportiva Hermes va col·laborar amb el Comitè Tècnic de l’Esport Escolar, en l’organització de la Primera Jornada d’Iniciació Ciclista de l’Esport Escolar. Un centenar de nens i nenes de primària van participar d’una jornada formativa, on es pretenia que tinguessin un primer contacte amb el món del ciclisme.

Cada nen i nena va poder fer una sèrie d’activitats, començant per tres d’habilitat i finalitzant amb un circuit tancat pels carrers del polígon de Can Tarrés, on havien de fer una contrarellotge i una cursa.

Un cop finalitzat, els participants van ser obsequiats amb un petit esmorzar gentilesa de la mateixa entitat Hermes. Les primeres impressions van ser positives i tots els participants van sortir molt contents de les activitats, que duraven aproximadament una hora.

La nostra entitat que va néixer per a promoure les iniciacions esportives i l’esport de base, volia fer aquesta activitat per tal de recuperar la base ciclista garriguenca, un esport molt arrelat a la nostra població com a lleure. Després d’aquesta primera presa de contacte, adquirim el compromís de continuar treballant i col·laborant amb l’Esport Escolar com a eina socialitzadora de la Garriga.

Com a entitat volem continuar recuperant les activitats del foment de l’espor, que es duien a terme a la Garriga i que amb el temps s’han anat perdent. Per això també existeix l’objectiu de recuperar activitats com les Mini Olimpíades i el torneig de les 12h de Bàsquet, dins de la nostra capacitat.

Hermes vol agrair la col·laboració de tots i totes els monitors, coordinadors, àrbitres i comitè tècnic de l’Esport Escolar, als membres de Protecció Civil i l’equip mèdic, a tots els voluntaris de l’entitat, als nens i nenes i pares i mares que van participar activament l’activitat i a l’Ajuntament de la Garriga. Sense el suport de tots ells i elles aquesta jornada no hauria estat possible.

Esperem poder seguir organitzant moltes activitats més!

hermes_blanc

Article anteriorArriba el Festival de Jazz de la Garriga
Article següentUn espectacle de dansa homenatja les víctimes de la guerra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.