Guardiola, entrenador de l’Olímpic?

0
140

La marxa de Guardiola com a entrenador del Futbol Club Barcelona ha estat un cop molt dur per a molts culés, potser mitigat en certa mesura per la designació de Tito Vilanova com a substitut, però els barcelonistes de la Garriga podrien tenir una gran compensació a aquest buit a la banqueta del Barça. Podria ser en Pep Guardiola, en un futur, entrenador dels juvenils de l’Olímpic la Garriga?

Aquesta afirmació, que molts considerarien descabellada, va sortir a col·lació fa uns dies a La Tertúlia de El món a RAC1, on el col·laborador Andreu Mayayo va assegurar que el desig de Guardiola era precisament aquest, allunyat de la pressió mediàtica de dirigir un club de primera línia mundial.

El món a RAC1, dirigit per Jordi Basté, ha esdevingut el programa de referència de la ràdio a Catalunya, batent tots els rècords d’audiència existents fins la data segons l’últim estudi de mitjans i una de les seves seccions més característiques és, precisament, La Tertúlia, amb un conegut de la Garriga com és en Jordi Barbeta, amb Vicent Sanchis, Rafael Nadal i Andreu Mayayo.

Haurem d’estar atents, doncs, als propers moviments del millor entrenador de la història del Barça.

Podeu descarregar l’àudio del programa aquí. Es parla de l’Olímpic a partir del minut 72.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.