El Cor Sarabanda actuarà a Llerona

0
Sarabanda_t-72

El Cor Sarabanda, format per 21 dones de totes les edats, principalment de la Garriga però també de pobles veïns com Llinars del Vallès, Premià de Dalt,  Riells-Vilabrea, Sant Antoni de Vilamajor i Lliçà d’Amunt, actuaran juntament amb Carme Ubach (arpa) i dirigides per Mariona Castelar, a l’església de Santa Maria de Llerona el proper dissabte 12 de maig, a partir de les 21 h.

“Des que vam començar l’any 2005, hem estat dirigides per Mariona Castelar.  Hem fet concerts  a la Garriga, a l’Escala, a Santa Maria de Llerona, a Llinars, al Figaró, al Festival del Castell de Montesquiu, a Arbúcies, a Santa Coloma de Farners, a Sant Boi, a Roses, a Sant Quirze del Vallès, a Banyoles, a Santa Maria de Palautordera, al Festival Stagnum de l’Estany i a Bigues. Hem cantat a l’homenatge a Maria-Mercè Marçal a les jornades Marçalianes al  Palau Robert, a la presentació del II Congrés de Dones a l’ajuntament de Barcelona i hem portat  a terme diversos projectes com el concert dramatitzat “Sarabandejant la poesia” amb Cinta Massip recitant i Tona Comas al piano; el “Concert per a cor de dones, mezzosoprano i piano” juntament amb el Cor Lutiana d’Arbúcies, amb la pianista Coloma Bonnín i la mezzosoprano Claudia Schneider; el concert-recital “Poetesses”; el concert homenatge a la maternitat “Mariam Matrem”i el concert de commemoració del centenari de l’Illa Raspall a la Garriga “Modernisme”.

L’estiu del 2010 vam enregistrar el nostre primer disc “Cançons de paper fi” un recull de cançons de Mariona Castelar amb textos de poetes del nostre país com Maria-Mercè Marçal, Carles Riba, Mireia Vidal-Conte, Montserrat Abelló, Enric Casasses i Núria Albó, entre altres.

El nostre repertori actual consta de més de cent cançons de diversos estils i èpoques, música del Renaixement, medieval, cançons populars de diversos països, música del Romanticisme Alemany, i sobretot peces del segle XX i XXI, tant de compositors catalans (algunes són encàrrecs fets pel nostre cor) com de la resta de l’Estat i també d’Europa i dels Estats Units”.

 

Article anteriorGuardiola, entrenador de l’Olímpic?
Article següentArriba el Festival de Jazz de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.