Arriba el Festival de Jazz de la Garriga

0
jazz

L’associació Amics del Jazz organitza, del 12 de maig al 16 de juny, el Festival de Jazz de la Garriga. Amb aquesta iniciativa, l’entitat portarà al municipi una programació variada i original que permetrà escoltar i gaudir de músics emergents i de joies del jazz en entorns tan singulars com els jardins de Can Ramos o els del Termes la Garriga.

D’entre els artistes participants destaquen noms consagrats com els d’Horacio Fumero i el guitarrista de flamenc Pedro Javier González, que presentaran el seu duet, en què enllaçant jazz i flamenc. El festival també comptarà amb artistes com Marco Mezquida, el pianista menorquí que, amb el trio My Friend Marcko, ha remogut l’escena del jazz català. Altres actuacions aniran a càrrec de joves sorgits de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), com les de Robert Nesta Songs o Genís Bagés Trio. El cicle es clourà amb un concert de la Free Spirits Big Band,  un sopar popular i una jam session a la plaça del Silenci.

La programació inclourà activitats paral·leles, com són el ‘Taller d’iniciació al jazz i a la música moderna’ i la xerrada “Bob Marley: noves perspectives”. El públic, a més, gaudirà dels avantatges dels restaurats oficials del festival (La Garrafa, Carrer Gran, el racó, Termes la Garriga, Cos i Bar la Plaça), que després dels concerts regalaran la beguda, una tapa o un cocktail de benvinguda a aquelles persones que presentin les entrades dels espectacles.

El programa complet del Festival de Jazz de la Garriga es pot consultar a www.festival.amicsdeljazz.cat i podeu seguir l’actualitat del festival als perfils d’Amics del Jazz de Twitter (@amicsdeljazz) i Facebook(www.facebook.com/amicsdeljazz).

Amics del Jazz

Article anteriorEl Cor Sarabanda actuarà a Llerona
Article següentPrimera Jornada d’Iniciació Ciclista de l’Esport Escolar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.