Els indignats de la Garriga tornen a la plaça de l’Església el 8 de maig

0
117

Segons ha comunicat l’Assemblea dels indignats i indignades de la Garriga, el proper dia 8 de maig tornaran a sortir a la plaça de l’Església, on han organitzat una conferència sobre “com canviar el món”, que anirà a càrrec d’Esther Vivas.

 Vivas és una activista i autora catalana de diversos llibres i publicacions sobre moviments socials, anticapitalisme i consum responsable. Ha participat activament en el moviment antiglobalització i antiguerra a Barcelona, així com en diferents edicions del Fòrum Social Mundial, el Fòrum Social Europeu i el Fòrum Social Català. Actualment treballa en temes de sobirania alimentària i comerç just.

La xerrada serà a les vuit del vespres i tothom hi està convidat.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.