El Dia Internacional de la Dansa es viu amb intensitat a la Garriga

0
109

Ahir diumenge 6 de maig la plaça de l’Eslgésia va acollir, al llarg de tot el dia, els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.

Així les coses, i malgrat una breu però inoportuna pluja va fer la guitza a primera hora de la tarda, des de les onze del matí fins ben entrades les deu de la nit, diferents entitats, escoles  o associacions vinculades amb el món de la dansa de la Garriga varen anar desfilant per l’escenari per mostrar a un públic molt nombrós les seves habilitats ballant música d’allò més diversa, amb la voluntat d’apropar aquesta discipilina a la ciutadania i mostrar una de les activitats que es realitzen a la Garriga que, any rere any, va adquirint més adeptes.

Les actuacions varen anar a càrrec de de les escoles Tagamanent, Pinetons, Giroi i Puiggraciós; els centres de dansa Tukupracum, Interdansa i Disset, i els grups Ball a la carta, Passaltpas, Arbolag, Activitats esportives de l’Ametlla i Els impresentables Hoopers la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.