Maika Makovski presenta el seu nou àlbum a la Garriga

0
Maika_Makovski

Maika Makovski actuarà el proper dissabte 5 de maig a dos quarts de nou del vespre al Teatre de la Garriga per presentar el seu cinquè àlbum, Thank you for the boots. El concert de la Garriga forma part d’una gira que ja l’ha portat a Madrid i Barcelona, i que el proper 9 de maig la farà volar fins a Londres. L’artista també presentarà Thank you for the boots a Amèrica del Sud i als Estats Units.

Makovski, que va enregistrar Thank you for the boots durant els mesos d’agost i setembre de l’any passat, defineix el nou treball com a “més vitalista i lluminós” que els anteriors.  El 2011 la cantant va viure un dels anys més intensos de la seva trajectòria amb la composició i gravació de dos discos, el seu debut com a actriu, la gira nacional del seu treball musical i la gira internacional de la producció teatral Desaparecer (dirigida per Calixto Bieito i coprotagonitzada per Juan Echanove, amb cançons originals escrites i interpretades per Maika Makovski).

Els seus dos primers àlbums, Kradiaw (2005) i Kraj So Kóferot (2007) van fer que el  diari El Mundo la proclamés “millor artista femenina sorgida de l’escena del rock underground en anys”. Amb el seu tercer àlbum, Maika Makovski (2010), El País la va descriure com a “musa de l’underground i una de les veus amb més autoritat del rock estatal”. La cantant va defensar el seu últim disc en una intensa gira que la portar, entre d’altres indrets, a Londres, Nova York, Chicago, Texas, Austin i per arreu de l’Estat espanyol.

Les entrades pel concert de Maika Makovski a la Garriga es poden comprar de manera anticipada a través del Telentrada (www.telentrada.com) i el divendres 4 de maig, de set a nou de la tarda, al Teatre de la Garriga (Passeig, 42). També es podran adquirir a l’entrada del teatre el mateix dissabte 5 de maig, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

OAMC

Article anteriorConcert d’Inspira i Sr. Cordills, dissabte a la Doma
Article següentLittle guanya a Moya i es reenganxa a la lluita pel títol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.