Little guanya a Moya i es reenganxa a la lluita pel títol

0
Jornada_23

El trio capdavanter de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala segueix la seva particular croada per adjudicar-se el títol de campió amb els últims i decisius enfrontaments, sovint directes, on no es poden permetre fallar si volen alçar-se amb la copa.

L’últim d’aquests partits a vida o mort va ser divendres passat entre Little Italy i Moya Advocats i que es van endur els nois de la pizzeria després d’imposar-se per 2 gols a 3 en un partit de molt nivell i alternances constants al marcador. D’aquesta manera, Little té la possibilitat de robar-li a Moya el segon lloc si guanya el partit que li manca de la jornada 23 contra Assessoria, aquest dilluns a les 21:20 h.

El Tramonto, per la seva banda, també va jugar partit de la vint-i-dosena jornada i el va superar amb contundència contra els sempre imprevisibles Cafeteria Ca n’Illa per 10 a 4. Així doncs, segueixen mantenint el liderat amb 57 punts, els mateixos que Moya però amb un partit menys i tan sols a un punt de Little, a l’espera del seu enfrontament directe del dilluns 14 de maig, que podria decidir el campió.

Al marge de la lliga dels aspirants, que tenen un avantatge considerable respecte la resta, la quarta posició segueix en mans d’un fort Coemmo, amb 44 punts, tot i perdre contra el Sàhara, que se li acosta amb 42 –però un partit més- després de guanyar-los per 3 gols a 4.

Per sota seu, El Trull sembla haver agafat el to i arriba al final del campionat en la seva millor versió després de desfer-se d’Assessoria Congost per 4 a 5, fet que enfonsa els antics campions en la última posició del Grup A, amb 34 punts.

En el Grup B, els Black Mambas segueixen a dalt de tot amb 35 punts, però encara no han jugat cap partit de les jornades 22 i 23 per culpa del calendari. El Pont de Can Noguera, doncs, es planta amb 34 punts després de golejar per 11 a 2 El Cau.

Believit, per la seva banda, va guanyar el Tagamanent per 1 a 3 i ara té els mateixos punts que El Cau (19) i el Bar La Plaça va caure per un ajustat 3 a 4 contra Kalypolis, que ja suma 10 punts i empata amb el Nostradamus, que és setzè.

Article anteriorMaika Makovski presenta el seu nou àlbum a la Garriga
Article següentLa Directora General del SOC pronuncia una conferència a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.