La Directora General del SOC pronuncia una conferència a la Garriga

0
logoFUMH

Davant trenta alcaldes, regidors i tècnics d’ocupació de nou municipis del Vallès Oriental, la Directora General del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Sra. Esther Sánchez, ha pronunciat aquest dimecres a la sala polivalent de Can Raspall de la Garriga una conferència sobre les polítiques d’ocupació durant els propers mesos. L’acte, al qual han assistit també nombrosos empresaris i autònoms, ha estat organitzat per la Fundació Universitària Marttí l’Humà i ha estat presidit per l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Meritxell Budó.

La Directora General d’Ocupació ha respost molt extensament les nombroses preguntes dels assistents, una part dels quals s’han manifestat preocupats pel futur dels Serveis Locals d’Ocupació, atesa la retallada pressupostària prevista. A causa de l’escassedat de recursos, des de l’administració es prefereix apostar per acords supramunicipals. Els Plans d’Ocupació patiran una retallada d’entre el 80 i el 99%, atès que el govern central ha retallat al SOC més de 260 milions d’euros aquest exercici. Tanmateix, segons la Sra. Sánchez, en aquests moment ja s’està generant ocupació a Catalunya, tot i que se’n destrueix més que no pas se’n crea, i aquesta situació, previsiblement continuarà així durant tot el 2012 i part del 2013. Previsiblement, d’aquí a un any es necessitarà ja personal, però molt qualificat. Per tant, és urgent la formació dels aturats si no volem que siguin persones d’altres països europeus els que ocupin els nous llocs de treball que es generin, ja que ara hi ha una bossa importantíssima d’aturats mancats de formació.

Fundació Universitària Martí l’Humà

Article anteriorLittle guanya a Moya i es reenganxa a la lluita pel títol
Article següentEls atletes de la Garriga pugen fort
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.