Els atletes de la Garriga pugen fort

0
138

El proppassat dissabte dia 28 d’abril va tenir lloc a El Prat de Llobregat el Campionat de Catalunya de Relleus, amb participació garriguenca. Els equips de 3×600 alevins del F.C. Barcelona, tan masculí com femení, i formats íntegrament per corredors de la Garriga, varen quedar en segona posició després de curses molt emocionants i amb grans remuntades al final.

Els nois i noies que corren defensant els colors del F.C. Barcelona a la Garriga són l’Anas Kajtih, en Pau Lancis, l’Àlex Salgado, l’Inas Kajtih, la Clàudia Cobos i l’Aina Giménez. A tots ells, donar-los l’enhorabona per la gran competició que han fet.

relleus_el_prat_3x600_femen

relleus_el_prat_3x600_mascul

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.