Concert d’Inspira i Sr. Cordills, dissabte a la Doma

0
TerrasonsGatzara22

El cicle Terra de Sons ha passejat la música d’autor per diversos espais de la Garriga que, gràcies a aquesta iniciativa, ha gaudit de les propostes de cantautors com Jordi Gasion, Feliu Ventura o Dídac Rocher. El darrer concert del cicle arriba aquest dissabte 5 de maig de la mà d’Inspira i Sr. Cordills, que actuaran a les deu de la nit a l’església de la Doma.

El Terra de Sons, organitzat per l’associació cultural La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament, acull les actuacions d’un bon grapat de cantautors catalans a diferents punts emblemàtics del poble, com Can Raspall, Can Ramos o la Doma. El cicle, que es va celebrar per primera vegada el passat mes de novembre, aposta per formats íntims que permetin la connexió directa amb el públic i a preus populars.

OAMC

 

 

Article anteriorCelebració del Dia Internacional de la Dansa a la Garriga
Article següentMaika Makovski presenta el seu nou àlbum a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.