Concert d’Inspira i Sr. Cordills, dissabte a la Doma

0
131

El cicle Terra de Sons ha passejat la música d’autor per diversos espais de la Garriga que, gràcies a aquesta iniciativa, ha gaudit de les propostes de cantautors com Jordi Gasion, Feliu Ventura o Dídac Rocher. El darrer concert del cicle arriba aquest dissabte 5 de maig de la mà d’Inspira i Sr. Cordills, que actuaran a les deu de la nit a l’església de la Doma.

El Terra de Sons, organitzat per l’associació cultural La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament, acull les actuacions d’un bon grapat de cantautors catalans a diferents punts emblemàtics del poble, com Can Raspall, Can Ramos o la Doma. El cicle, que es va celebrar per primera vegada el passat mes de novembre, aposta per formats íntims que permetin la connexió directa amb el públic i a preus populars.

OAMC

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.