Celebració del Dia Internacional de la Dansa a la Garriga

0
dia_de_la_dansa_p

La Garriga se suma, el proper diumenge 6 de maig, a la celebració del Dia Internacional de la Dansa. Des de les onze del matí fins a les vuit del vespre, la plaça de l’Església acollirà les actuacions de diverses escoles, entitats i centres de dansa del municipi.

La jornada, oberta a tothom, comptarà amb la participació de les escoles  de dansa Tukupracum, Interdansa i Disset; les escoles Tagamanent, Pinetons, Giroi i Puiggraciós, i dels grups Ball a la carta, Passaltpas, Arbolag, Activitats esportives l’Ametlla i ‘The impresentables Hoopers la Garriga’.

L’objectiu de la celebració és apropar la dansa a la ciutadania i donar a conèixer les activitats relaciones amb el ball que es duen a terme a la Garriga. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa i s’ajornarà fins a nova data.

OAMC

Article anteriorEugeni Gay, a la Tribuna Universitària de la FUMH
Article següentConcert d’Inspira i Sr. Cordills, dissabte a la Doma
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.