Celebració del Dia Internacional de la Dansa a la Garriga

0
125

La Garriga se suma, el proper diumenge 6 de maig, a la celebració del Dia Internacional de la Dansa. Des de les onze del matí fins a les vuit del vespre, la plaça de l’Església acollirà les actuacions de diverses escoles, entitats i centres de dansa del municipi.

La jornada, oberta a tothom, comptarà amb la participació de les escoles  de dansa Tukupracum, Interdansa i Disset; les escoles Tagamanent, Pinetons, Giroi i Puiggraciós, i dels grups Ball a la carta, Passaltpas, Arbolag, Activitats esportives l’Ametlla i ‘The impresentables Hoopers la Garriga’.

L’objectiu de la celebració és apropar la dansa a la ciutadania i donar a conèixer les activitats relaciones amb el ball que es duen a terme a la Garriga. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa i s’ajornarà fins a nova data.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.