Eugeni Gay, a la Tribuna Universitària de la FUMH

0
TRIBUNAUNIVERSITARIA.031

Eugeni Gay, vicepresident del Tribunal Constitucional de l’Estat, ha participat aquest divendres en l’espai Tribuna Universitària que organitza la Fundació Universitària Martí l’Humà, amb la col·laboració de l’Hotel Balneari Blancafort de la Garriga.

Cal reformar la justícia espanyola? és el títol de la conferència que va pronunciar el Magistrat a dos quarts de nou del vespre i, havent sopat, va tenir lloc un col·loqui molt distès entre els assistents i el Sr. Eugeni Gay, en el decurs del qual es van plantejar casos tan significatius com la sentència a les demandes contra l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, el no empresonament de Fèlix Millet, tot i haver reconegut la seva culpabilitat, el cas Garzón o la discriminació per raó de gènere en la successió a la corona espanyola.

A l’acte hi va assistir una nodrida representació del Col·legi de Notaris de Catalunya, encapçalats pel seu vicedegà, per la delegada i pel subdelegat del col·legi al Vallès Oriental. L’Ajuntament va ser representat pel regidor d’Hisenda, Sr. Josep M. Torras, en nom de l’Alcaldessa.

TRIBUNAUNIVERSITARIA.018

TRIBUNAUNIVERSITARIA.023

Article anteriorIntel·lectuals i gamberros
Article següentCelebració del Dia Internacional de la Dansa a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.