L’ANC La Garriga, a la Festa del Barri de Montserrat

0
133

L’ANC la Garriga sortirà altra vegada al carrer, aquest 28 d’abril al barri de Montserrat, per a donar a conèixer el projecte que es duu a terme des de l’Assemblea Nacional Catalana. Tothom qui ho desitgi, podrà informar-se, intercanviar opinions i interessar-se sobre la Independència i el procés de l’ANC que ja no té aturador. Així doncs, tothom qui vulgui, ens trobarà a la Festa del Barri de la Mare de Déu de Montserrat dissabte per la tarda. A la nostra taula, trobareu el punt de llibre propi de l’ANC la Garriga així com altres productes independentistes per a col·laborar amb l’ANC i informació que se us facilitarà.

Us hi esperem!

Assemblea Nacional Catalana La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.