L’Olímpic és el nou líder

0
132

La vint-i-vuitena jornada de lliga ha servit per catapultar l’Olímpic la Garriga cap al liderat de la Tercera Catalana després de derrotar a domicili el Caldes de Montbui –desè classificat- per zero gols a un. Això, sumat a l’empat sense gols del fins ara líder, el Campdevànol, a casa i contra el Sant Feliu de Codines, permet als nois de Toni Cruz treure dos punts al seu perseguidor a falta de tan sols sis jornades perquè acabi aquesta temporada.

El proper partit de l’Olímpic tornarà a ser a casa contra el Centelles U.E., dissabte vinent dia 28 d’abril a les 16:00 h, en una bona ocasió per a seguir sumant de tres en tres per consolidar aquest recent estrenat liderat.

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_28

jornada_28_resultats_equips

logo_olimpic

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.