Ensopegades diverses i… canvi de líder!

0
Jornada_22

La Lliga d’Hivern de Futbol Sala no s’atura i cada cop falta menys per conèixer l’equip vencedor d’aquesta edició 2011-2012, doncs només manquen tres partits (quatre, en alguns casos) per a posar punt i final a una de les competicions més emocionants i igualades que es recorden.

Aquest any, doncs, tres són els equips que es jugaran el privilegi d’aixecar el trofeu: Moya Advocats, vigent campió; Tamonto, equip novell però amb cares conegudes; i Little Italy, antics campions de Lliga d’Estiu.

D’aquesta manera, la classificació a dia d’avui –amb la jornada 21 ja disputada i alguns partits de la 22- l’encapçala Moya Advocats, que destrona el Tramonto (líder des de la jornada 6) després de la seva sonada derrota en mans del Sàhara per 4 gols a 8. Aquesta derrota és tan sols la tercera de tota la temporada dels nois del popular bar, tot i que encara els falta disputar el partit de la jornada 22, que els tornaria a empatar a punts amb Moya en cas de victòria.

De fet, Moya també havia punxat contra Sàhara dues setmanes enrere, així com Little Italy, que ho havia fet dolorosament contra Cafeteria Ca n’Illa per 2 a 3 quan tenia l’opció de posar-se líder per primer cop aquesta temporada.

Així les coses, i després de les relliscades dels tres equips capdavanters, la lliga a hores d’ara està més emocionant que mai, doncs aquests tres equips s’han d’enfrontar entre ells en les últimes jornades en partits que, de ben segur, definiran el color del campió.

Sense anar més lluny, aquest divendres a les 23 h Moya s’enfrontarà a Little Italy al pavelló de Can Violí en un partit a vida o mort per les aspiracions dels dos equips, mentre que dilluns serà el torn dels dos primers, també a les 23 h, a les instal·lacions del SEK.

Pel que fa a la resta d’equips del primer grup, Coemmo és el que segueix més de prop els tres aspirants, doncs és a 9 punts de Little, mentre que el matagegants Sàhara els segueix la pista amb 39 punts, a tan sols cinc. TJ Automoció en té 38 i Ca n’Illa 37. El Trull, que sembla estar travessant pel seu millor moment de la temporada, ja té 36 punts i avança Assessoria Congost, que baixa fins la novena posició, amb 34.

En el grup B, els Black Mambas es confirmen com l’equip més fort amb 35 punts, seguits d’El Pont de Can Noguera, que en té 31. Amb 29, però amb un partit més, L’Illot F.C. els segueix els passos, i a molta més distància, amb 19, treu el cap El Cau. Believit i el Bar la Plaça estan empatats a 16, mentre que el Nostradamus en té 10. Tanquen la classificació Kalypolis, amb 7 punts, i Tagamanent, amb 5.

Jornada_20_i_21

Calendari_segona_volta_2012

Article anteriorLa CUP de la Garriga denuncia l’escalda de la violència institucional
Article següentMúsica Intergeneracional, de la mà del Vil·la Romana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.