SI de la Garriga secunda la campanya #Prou Peatges, #No vull pagar

0
no_vull_pagar
La campanya #Prou Peatges, #NO VULL PAGAR, està tenint a la xarxa una gran repercussió i seguiment. La lluita que ve de lluny, ens mostra exemples com el de l’Antoni Duran, que des de 1990 no ha pagat cap peatge, sense mai ser multat. Catalunya, que al 2004 hauria d’haver estat lliure de peatges, avui continua hipotecada també per culpa d’aquests.
A Solidaritat ens omplim la boca amb que Espanya ens roba. Però no hi ha res pitjor que qui et robi sigui el teu propi compatriota, que amb la senyera al despatx va practicant un autonomisme al costat del PP. I és per això que, vivint com vivim en un país en el que un dels assessors personals del President Mas és Salvador Alemany, director d’Abertis, circumstància que no ens porta a pensar que aquesta liberalització dels peatges arribi mai, us convidem a la campanya NO VULL PAGAR, on diversos partits s’han afegit, entre ells també el nostre, per dir PROU a tot aquest constant tracte de favor cap als “amics”, deixant de banda les necessitats dels ciutadans.
Aquí us deixem una guia, perquè tingueu clars els passos a seguir per no pagar peatges i que els vostres drets siguin garantits.
A més, us convidem a tots i totes a participar el dia 1 de maig al 1er no vull pagar popular!
GUIA LEGAL D’ACTUACIÓ “NO VULL PAGAR” MÉS PEATGES
1. El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra NO consideren infracció negar-te a pagar un peatge, no et poden multar perquè aquesta acció NO està contemplada al Reglament General de Circulació com a infracció.
2. Quan diguis “No Vull Pagar” i et neguis a pagar un peatge, el personal d’Abertis només pot anotar la matrícula del vehicle –…cosa que no té cap efecte- i, tot seguit, obrir-te la barrera per deixar-te marxar. És igual si el senyal lluminós de la concessionària està en verd o vermell. Aquest senyal lluminós no és un semàfor i només indica si s’ha pagat el peatge o no, i no està regulat pel Reglament de circulació. No et poden posar cap multa per no pagar, tant si passes el senyal lluminós en verd com en vermell.
3. Tens dret a NO identificar-te davant del personal d’Abertis si et requereixen el DNI.
4. Si els empleats de l’autopista intenten retenir-te o bloquejar-te a la tanca més temps del necessari per anotar la matricula del teu vehicle, estan cometent un delicte penal de detenció il•legal i, per tant, has de sol•licitar immediatament l’actuació dels Mossos d’Esquadra mitjançant el 112, i procedir a denunciar la detenció il•legal.
5. La Concessionària només et podrà reclamar el pagament del deute via notificació si tu t’has identificat amb el DNI, però mai per via penal, perquè no hi ha delicte.
Xavier Bernaldo i Cararach, Coordinador de SI la Garriga. Isaac Berruezo i Tenas, Secretari d’Organització de SI la Garriga

La campanya #Prou Peatges, #NO VULL PAGAR, està tenint a la xarxa una gran repercussió i seguiment. La lluita que ve de lluny, ens mostra exemples com el de l’Antoni Duran, que des de 1990 no ha pagat cap peatge, sense mai ser multat. Catalunya, que al 2004 hauria d’haver estat lliure de peatges, avui continua hipotecada també per culpa d’aquests.

A Solidaritat ens omplim la boca amb que Espanya ens roba. Però no hi ha res pitjor que qui et robi sigui el teu propi compatriota, que amb la senyera al despatx va practicant un autonomisme al costat del PP. I és per això que, vivint com vivim en un país en el que un dels assessors personals del President Mas és Salvador Alemany, director d’Abertis, circumstància que no ens porta a pensar que aquesta liberalització dels peatges arribi mai, us convidem a la campanya NO VULL PAGAR, on diversos partits s’han afegit, entre ells també el nostre, per dir PROU a tot aquest constant tracte de favor cap als “amics”, deixant de banda les necessitats dels ciutadans.

Aquí us deixem una guia, perquè tingueu clars els passos a seguir per no pagar peatges i que els vostres drets siguin garantits.

A més, us convidem a tots i totes a participar el dia 1 de maig al 1er no vull pagar popular!

GUIA LEGAL D’ACTUACIÓ “NO VULL PAGAR” MÉS PEATGES

1. El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra NO consideren infracció negar-te a pagar un peatge, no et poden multar perquè aquesta acció NO està contemplada al Reglament General de Circulació com a infracció.

2. Quan diguis “No Vull Pagar” i et neguis a pagar un peatge, el personal d’Abertis només pot anotar la matrícula del vehicle –…cosa que no té cap efecte- i, tot seguit, obrir-te la barrera per deixar-te marxar. És igual si el senyal lluminós de la concessionària està en verd o vermell. Aquest senyal lluminós no és un semàfor i només indica si s’ha pagat el peatge o no, i no està regulat pel Reglament de circulació. No et poden posar cap multa per no pagar, tant si passes el senyal lluminós en verd com en vermell.

3. Tens dret a NO identificar-te davant del personal d’Abertis si et requereixen el DNI.

4. Si els empleats de l’autopista intenten retenir-te o bloquejar-te a la tanca més temps del necessari per anotar la matricula del teu vehicle, estan cometent un delicte penal de detenció il·legal i, per tant, has de sol·licitar immediatament l’actuació dels Mossos d’Esquadra mitjançant el 112, i procedir a denunciar la detenció il·legal.

5. La Concessionària només et podrà reclamar el pagament del deute via notificació si tu t’has identificat amb el DNI, però mai per via penal, perquè no hi ha delicte.Xavier Bernaldo i Cararach, Coordinador de SI la Garriga. Isaac Berruezo i Tenas, Secretari d’Organització de SI la Garriga

Xavier Bernaldo i Cararach, Coordinador de SI la Garriga.

Isaac Berruezo i Tenas, Secretari d’Organització de SI la Garriga.

Article anteriorLa Garriga viu un Sant Jordi ben lluït
Article següent“7.400” nova producció de la companyia Temiro Dansa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.