La Garriga viu un Sant Jordi ben lluït

0
SANT_JORDI_2012_03

La Garriga va viure una jornada de Sant Jordi multitudinària, doncs el centre del poble, concretament a la plaça de Can Dachs, va ser l’eix vertebrador de la celebració d’una de les efemèrides més rellevants del nostre país, que lliga cultura, literatura i tradició.

Així les coses, al llarg de la jornada moltes varen ser les persones varen apropar-s’hi per comprar llibres o roses o, simplement, per tafanejar i gaudir d’un ambient de luxe, també amenitzat per un seguit d’activitats complementàries com diferents espectacles infantils a la plaça de l’Església o l’emissió en directe d’un programa especial de Ràdio Silenci conduït per l’equip de “Gent del Vallès”.

Segons informa la web de l’Ajuntament, els llibres més venuts a la Garriga varen ser L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, de Jonas Jonasson; Memòria d’uns ulls pintats, de Lluís Llach, i La Garriga Secreta, de la Garriga secreta.

Com a dada significativa, l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga va promoure al llarg de la jornada la iniciativa “Dóna la cara per la independència”, la qual va tenir una molt bona acollida convertint, la Garriga, en el cinquè poble amb més adherits, doncs més de 260 es van acostar al local que van habilitar a la plaça de Can Dachs per a fer-se una fotografia i “donar la cara”.

SANT_JORDI_2012_02

SANT_JORDI_2012_01

Article anteriorProgramació de la Festa del Barri de Montserrat
Article següentSI de la Garriga secunda la campanya #Prou Peatges, #No vull pagar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.