Ràdio Silenci sortirà al carrer per Sant Jordi.

0
logo_radio_silenci

L’emissora municipal de la Garriga, Ràdio Silenci, oferirà un programa especial dedicat a Sant Jordi i que serà conduït per l’equip de “Gent del Vallès”, programa dirigit i presentat per Cosme Moya que s’emetrà des de la plaça de Can Dachs de les 18 h. a les 19 h. del dilluns 23.

El programa farà un repàs de la jornada de Sant Jordi. S’analitzaran les valoracions que fan els llibreters fan de les vente , quins llibres han tingut més èxit i, en definitiva, serà un espai molt proper al públic. Entre d’altres, es sortejaran llibres signats pels seus autors.

Hi assistiran diversos autors locals per parlar de les seves obres. Pel que fa la Garriga, hi serà Joan Josep Món Ferrer, que parlarà de “Un tomb per la vida en 80 mons”. També hi serà l’autor “Manel Mas” amb el seu “Anècdotes Financeres”. No hi faltaran alguns dels18 autors de “La Garriga Secreta 3”.

Tanmateix, però, a “Gent del Vallès” no només hi assistiran autors de la Garriga. Ramon Montón i Lara, reconegut traductor català de Cardedeu també seurà a la taula d’entrevistes així com representants de Lliçà d’Amunt. Sergio Ramírez presentarà “Enigma Vallès”, i Maite Mompart parlarà del seu “La pega negra”. Hi haurà altres autors locals com Magda Fátimas, de nacionalitat brasilera i vallesana d’adopció.

El toc música el posarà la cantautora vallesana Laura Rodríguez, que ens presentarà en viu i en directe algun dels seus nous temes.

L’equip del programa estarà format per: Marc Querol, Responsable de Ràdio Silenci; Antoni Pardo, col·laborador habitual del programa; Laura Rodríguez i Marieta Betràan a la producció i redacció; La psicòloga Clara Medrano a la secció de Psicologia, i Cosme Moya, director i conductor.

 D’aquesta manera, l’emissora municipal segueix present en els actes que s’organitzen a la Garriga en diades especials. Durant el programa l’emissora regalarà llibres a la gent que hi participi.

Ràdio Silenci

Article anteriorAquest cap de setmana, al Cinema Alhambra…
Article següent“La Garriga Secreta” tanca el cicle
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.