Aquest cap de setmana, al Cinema Alhambra…

0
Lorax_En_busca_de_la_trufula_perdida-322812684-large

El cinema Alhambra presenta aquesta setmana una cartellera heterogènia i per a tots els gustos i edats en la que regna quelcom essencial pels dies que corren: el positivisme. Les tres propostes tenen la virtut d’extreure missatges optimistes de situacions a priori desfavorables i ens faran sortir del cinema amb un somriure agraït.

El programa comença amb Lorax, un film d’animació familiar entretingut i amè de missatge ecologista que si bé ha estat rebut per la crítica de manera irregular, no deixa de comptar amb una polida tècnica visual i un argument distret ideal per una tarda de cap de setmana. Del director de Gru, mi villano favorito (2010), Lorax segueix l’estela dels personatges fantàstics i les faules amables sense més pretensions que aquestes, lleugera i agradable.

La segona proposta ve d’Alemanya; quelcom que podria ser dramàtic fet comèdia costumista que ens parla de l’anada i tornada d’una família turca al país germànic. Després de dues generacions, l’avi d’aquesta família decideix tornar-se’n a Turquia, però tots els membres estan ben assentats al que ja és el seu país, reticents a moure’s d’allà. Simpàtica i intel·ligent, Almanya: Bienvenidos a Alemania és bon humor poc avocat al culebrot o el melodrama.

I per últim, trobem Los infieles, pel·lícula francesa dividida en petits relats de varis directors –entre altres dirigeix i actua el guanyador de l’Oscar a millor actor d’enguany, Jean Dujardin, i el també guardonat pel mateix film Michel Hazanavicius– que assalta la temàtica de l’amor i les infidelitats amb un humor a vegades més negre, a vegades més innocent, i a vegades directament absent, amb les dosis de sentimentalisme i dramatúrgia pròpies d’aquest tema. Per la irregularitat del seu conjunt és un film bastant més entretingut que bo, però en tot cas no fa mal de veure.

Tariq_Porter_03

Article anteriorDe Praga al Vietnam viatjant en boca
Article següentRàdio Silenci sortirà al carrer per Sant Jordi.
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.