La defensa de l’escola pública, a la presentació de “L’eduació low cost”

0
coma_i_paredes

Una trentena de persones es varen apropar ahir Can Ramos per assistir a l’acte de presentació de L’educació low cost, un llibre editat per l’editorial garriguenca Malhivern i del qual Ramon Coma, actual director de l’Institut Marta Mata de Montornès i amb una trajectòria de trenta-cinc anys en el món de l’educació, n’és autor.

La presentació, que va anar a càrrec de la directora de l’IES Vil·la Romana de la Garriga, Eulàlia Paredes, i del propi Coma, i a la qual hi va assistir força gent vinculada al món de l’ensenyament de la Garriga, va servir per a fer una aferrissada defensa del model d’escola pública.

Pel que fa al llibre, aquest tracta del dia a dia de l’escola tot analitzant de forma irònica però respectuosa, tots els protagonistes de l’auca, com ho són els mestres, els tutors, els alumnes o la burocràcia que l’envilta. Tot plegat fent el un sa exercici d’autocrítica.

A la fotografia: Ramon Coma i Eulàlia Paredes / OAMC

Article anteriorÀlex Valiente, nou Primer Secretari del PSC de la Garriga
Article següentPropostes de l’Associació Asilah per aquest Sant Jordi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.