La defensa de l’escola pública, a la presentació de “L’eduació low cost”

0
145

Una trentena de persones es varen apropar ahir Can Ramos per assistir a l’acte de presentació de L’educació low cost, un llibre editat per l’editorial garriguenca Malhivern i del qual Ramon Coma, actual director de l’Institut Marta Mata de Montornès i amb una trajectòria de trenta-cinc anys en el món de l’educació, n’és autor.

La presentació, que va anar a càrrec de la directora de l’IES Vil·la Romana de la Garriga, Eulàlia Paredes, i del propi Coma, i a la qual hi va assistir força gent vinculada al món de l’ensenyament de la Garriga, va servir per a fer una aferrissada defensa del model d’escola pública.

Pel que fa al llibre, aquest tracta del dia a dia de l’escola tot analitzant de forma irònica però respectuosa, tots els protagonistes de l’auca, com ho són els mestres, els tutors, els alumnes o la burocràcia que l’envilta. Tot plegat fent el un sa exercici d’autocrítica.

A la fotografia: Ramon Coma i Eulàlia Paredes / OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.