VIII Festival Primavera Poètica – la Garriga 2012, del 27 d’abril al 2 de juny

0
cartell2012

El Festival Primavera Poètica de la Garriga, organitzat per Òmnium Cultural amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i de l’Ajuntament de la Garriga, arriba a la seva vuitena edició.

Entre el 27 d’abril i el 2 de juny ha programat una dotzena d’actes que tindran com escenaris l’Auditori de l’Escola de Música, el Bar del Teatre, la casa modernista de can Raspall i el barri de les Roques. La programació sencera es pot consultar al web www.primaverapoetica.com.

El Festival manté el format de petits espectacles poètics les nits dels divendres i presenta com a novetat els vermuts poètics del diumenge al migdia.

Inaugurarà el Festival el cantant menorquí Guiem Soldevila, que presentarà el disc “Nura” (Blau, Discmedi 2011), basat en l’obra poètica homònima del poeta menorquí Ponç Pons. Els altres concerts tindran com a convidats Pere Vilanova, que presentarà el disc “Una magrana d’astres”, un recull de poemes de Carles Duarte; a Pau Sif i Eduard Fonbona, que presentaran l’espectacle “Breakfast at Saint Anthony’s Market”, amb textos de Sif –poeta, traductor i professor de literatura– i música de Fontbona –“La nit dels orígens” (Ars Harmonica, 2009) i “Sons de l’hivernacle” (Picap, 2011); a Enric Montsant, amb el recital “Quart de lluna”, amb versos de Brossa, Vinyoli, Desclot… i cançons de l’Ovidi, Cohen, Sisa…

Entre els poetes convidats destaca Narcís Comadira, del qual enguany es celebra el seu 70è aniversari, i els joves Albert Forns, Max Besora i Andreu Galan –el qual protagonitzarà una matinal de poesia per als més menuts.

Josep Pedrals presentarà el seu llibre “El romanç d’Anna Tirant” (La Breu Edicions, 2012) i seguidament tindrà lloc un cercatasques poètic amb Enric Casasses, Pau Vadell, Tomàs Arias i Josep Pedrals entre d’altres.

Alhora, el veïnat de les Roques acollirà un recital singular: poemes d’aigua i de riu a la vora del Congost.

El Festival es clourà amb l’espectacle Jazz&Poets, una col·laboració especial entre el Festival Primavera Poètica i l’associació Amics del Jazz, amb un sopar concert que tindrà com a protagonista poesia que parla del jazz i jazz que ha inspirat poesia.

Article anteriorProstitució i espai públic
Article següentÀlex Valiente, nou Primer Secretari del PSC de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.