“La Garriga secreta 3” es presenta el dissabte 21

0
LGS3_portada

El llibre La Garriga secreta 3 és el punt i final d’un projecte d’un grup de 18 garriguencs que va començar l’any 2009 amb l’objectiu de destacar històries poc conegudes, detalls curiosos, racons amagats, actes especials, esdeveniments remarcables, persones reconegudes i entitats actives que, d’alguna manera o altra, han contribuït a fer el dia a dia de la població. I sempre que ha estat possible, cadascuna de les entrades dels tres llibres de la sèrie secreta ha anat acompanyada de material gràfic. En 174 pàgines, La Garriga secreta 3 ofereix 147 entrades noves i 232 fotografies, inèdites en la seva majoria. I també documents d’altres tipus com, per exemple, el mapa dels torrents, la partitura de l’himne dels escoltes dels anys cinquanta o un recull de notícies que de la Garriga publicava el diari La Vanguardia en els seus primers anys d’existència, a finals del XIX.

En total, en les 472 pàgines que sumen els tres llibres publicats (La Garriga secreta, La Garriga secreta 2 i La Garriga secreta 3), s’han recollit més de cinc-centes entrades i prop de set-centes fotografies.

S’acaba la col·lecció que tan bona acollida ha tingut entre els lectors, però l’Associació La Garriga secreta –formada per 18 garriguencs que fa quatre anys es van engrescar en aquesta empresa col·lectiva- continua activa i amb nous projectes que aviat aniran veient la llum. Sempre amb el propòsit de fer aportacions, ni que siguin modestes, a la vida plural del poble i al seu ric patrimoni arquitectònic, històric, paisatgístic, social i humà. 

foto_autors_de_LGS3FITXA DE LA GARRIGA SECRETA 3

Coordinador: Josep Mas

Coordinació de fotografia: Ramon Ferrandis

Disseny: Stefano Puddu

Autors: Miquel Andreu, Albert Benzekry Arimon, Albert Benzekry Fortuny, Alfredo Codina, Lluís Cuspinera, Frederic de Buen, Ramon Ferrandis, Joan Garriga, Jaume Guardis, Montse Lapuerta, Jordi Llimargas, Josep Mas, Antoni Pardo, Stefano Puddu, Oriol Ramon, Pepo Segura, Daniel Soler i Manel Vilar.

Pròleg d’Anna Ballbona (periodista)

Pàgines: 174

Preu: 16 euros

Edita: La Garriga secreta

Publicació: Abril de 2012

Presentació: Dissabte 21 d’abril, a les 18,30 h., a l’Auditori de l’Escola de Música

Article anteriorLa CUP acusa al govern de l’Estat d’intervenir l’economia dels municipis amb pràctiques neoliberals
Article següentCanvi en el recorregut de la “Cursa de les Tortugues”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.