Arriba el segon cicle del Terra de Sons

0
TerrasonsGatzara22

Ja ha arribat el moment que estàvem esperant. Entre abril i principis de maig a la Garriga hi tindrà lloc el segon Terra de Sons, un cicle de cantautors que va iniciar-se el passat mes de novembre i que va tenir una notable acollida.

Terra de Sons és un cicle que organitza l’Associació Cultural La Gatzara –amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga- que acull les actuacions d’un bon grapat de cantautors catalans a diferents punts emblemàtics del poble per tal de poder gaudir de la seva música en entorns d’estil romànic, modernista o, simplement, garriguencs.

Enguany es reforcen els objectius del cicle amb música d’autor actual de diversos estils, prioritzant formats íntims en aquests llocs emblemàtics que permetin la connexió directa amb el públic i a preus populars, tot gaudint de begudes de la nostra terra, tals com les cerveses artesanes del Montseny.

Així doncs, us esperem per a formar part d’aquesta experiència musical i cultural que tindrà lloc els següents dies:

· 14 d’abril, Jordi Gasion i Balancí a Can Raspall (més informació aquí)
· 21 d’abril, Feliu Ventura al Patronat (més informació aquí)
· 28 d’abril, IX i Dídac Rocher a Can Ramos (més informació aquí)
· 5 de maig, Inspira i Sr. Cordills a la Doma (més informació aquí)

Tots els concerts començaran a les 22 h dels dies indicats i les entrades valdran 5 €, a excepció de l’actuació del dia 21, que tindrà lloc a les 20:30 h i les entrades s’hauran de comprar via Telentrada.

La Gatzara

Article anteriorNúria Albó és guardonada amb la Creu de Sant Jordi
Article següentCrida de la CUP i la FAVB a participar a la concentració a favor dels drets i llibertats civils
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.