Núria Albó és guardonada amb la Creu de Sant Jordi

0
Nria_Alb_01

L’escriptora i exalcaldessa de la Garriga Núria Albó i el pintor de l’Ametlla del Vallès Josep Serra i Llimona són les dues personalitats del Vallès Oriental reconegudes aquest 2012 per la Generalitat amb la Creu de Sant Jordi. Així ho ha acordat aquest dimarts el Consell de Govern, que també ha decidit que l’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper 20 d’abril al Palau de la Generalitat. En total es guardonen 25 personalitats i 15 entitats, que, segons l’executiu català, han destacat pels mèrits i els serveis a Catalunya en la defensa de la seva identitat o en el pla cívic i cultural. A més d’Albó i Serra, entre els guardonats hi ha l’escultor i pintor Jaume Plensa, el publicista Lluís Bassat, el fotògraf Eugeni Forcano, la productora de cinema Isona Passola i les fundacions Banc dels Aliments i Blanquerna.

Llegeix la notícia completa a Nació Digital.catFotografia de Josep Rof.

Article anteriorMostra col·lectiva d’art a la Garriga, a partir del 13 d’abril
Article següentArriba el segon cicle del Terra de Sons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.