La nova pista esportiva de Can Noguera obre les portes

0
3484pista_tennis

La nova pista esportiva de Can Noguera obrirà les portes aquest cap de setmana. La seva obertura al públic arriba després del procés per convertir una de les pistes de tennis del municipi en pista poliesportiva, que s’ha dut a terme al llarg del mes de març. El nou espai compta ara amb dues pistes de minibàsquet i una altra de minihandbol i futbol sala.

Amb la reconversió de la pista de tennis l’Ajuntament vol obrir l’espai als clubs esportius locals i, d’aquesta manera, descongestionar el pavelló de Can Noguera, saturat per l’alt nombre d’entrenaments que s’hi programen. És per això que, de dilluns a divendres, de cinc de la tarda a dotze de la nit, les entitats esportives tindran prioritat per a la utilització de l’espai.

Durant el cap de setmana, la pista esdevindrà una instal·lació esportiva social per al conjunt de la població i, més concretament, per als veïns de Can Noguera que, des de fa anys, reivindiquen la necessitat de disposar d’un espai lúdicoesportiu a la zona. En un principi, la pista estarà sempre oberta, com ho estan les pistes número 1 i número 2 del municipi.

OAMC

Article anteriorQuè hi fan aquest cap de setmana a l’Alhambra?
Article següentLavinia serà l’encarregada de produir els informatius de VOTV
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.