Què hi fan aquest cap de setmana a l’Alhambra?

0
Tenemos_que_hablar_de_Kevin-546965690-large

Extraordinària programació d’aquesta Setmana Santa al cinema Alhambra, que darrerament ve carregada d’Oscars i, en aquest cas, també de nens. I és que les tres pel·lícules que trobem a la cartellera aquests dies es centren en l’infantil des de tres punts de vista molt diferents. La primera és La invención de Hugo, la darrera pel·lícula de Martin Scorsese, que tot fent un celebrat homenatge al cinema i als Méliès explica la història d’un nen inventor i les seves peripècies a París. Ben acollida per públic i crítica, La invención de Hugo es va emportar cinc estatuetes de l’Acadèmia nord-americana per mèrits tècnics.

El segon film que podrem veure a l’Alhambra és un drama –també nominat als Oscar- del director de les notables Billy Elliot, Les hores i The Reader. En aquest cas, Tan fuerte tan cerca gira entorn a un nen amb síndrome d’Asperger que perd el seu pare als atemptats de l’11-S, i de com aquest ho afronta alhora que descobreix una misteriosa clau de la que en desconeix el pany i que pertanyia al seu pare.

Per últim, tanca la cartellera la interessant òpera prima Tenemos que hablar de Kevin, de la directora Lynne Ramsay, que es basa en una novel·la de Lionel Shriver i que descriu el desconcert d’una mare que percep una inusual hostilitat del seu fill cap a ella. Ben rebuda en multitud de festivals i nominada a diversos guardons, aquesta primera pel·lícula de Ramsay suposa el punt de sortida d’una carrera molt prometedora.

Tariq_Porter_03

Article anteriorDues jornades que comprimeixen els primers llocs
Article següentLa nova pista esportiva de Can Noguera obre les portes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.